Känsälä Eveliina, Kokkola

Eveliina Känsälä on 39-vuotias kauppatieteiden maisteri ja perheenäiti Kokkolasta.

Eveliinalla on pitkä kokemus evankelisena vastuunkantajana. Ensin Evankelisissa Opiskelijoissa Oulussa ja Kokkolassa ja sitten Sleyn Kokkolan osaston johtokunnassa. Osaston johtokunnan puheenjohtajana (2014-2018) hän luotsasi yhteisöä monenlaisten muutosten läpi menestyksekkäästi. Eveliina valittiin Sleyn hallitukseen 2019.

Eveliinan sydämellä on lasten, nuorten ja opiskelijoiden parissa tehtävä työ. Siitä huolimatta hän on painottanut aina seurakuntaperheen merkitystä. Sitä, että eri-ikäiset ja muutoinkin erilaiset ihmiset muodostavat seurakunnassa yhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus palvella lahjoillaan. Eveliinalle on myös tärkeää, että Sleyn toiminta-alueena on tulevaisuudessakin koko Suomi unohtamatta lähetystyötä kolmella mantereella.

Sleyn taloudellisten haasteiden keskellä Eveliinalla on arvokasta osaamista talouden saralla ja hän osaa suhteuttaa realistisesti toiveita ja mahdollisuuksia. On tärkeää, että taloudelliset tavoitteet ovat jumalanpalvelusyhteisöjen ja osastojen vastuunkantajille selvänä ja nämä pyrkivät olemaan itsekannattavia, jotta säästöjen ja yt-neuvottelujen kierteestä päästään kohti taloudellisesti kestävää toimintaa. Edellisellä kolmivuotiskaudella Eveliina on ollut mukana kehittämässä yhdistyksen raportointia.

Eveliinalle tärkeää on kirkas evankeliumin julistus niin kotimaassa kuin lähetyskentillä! Eveliina Känsälä on edelleen tarpeellinen toimija Sleyn hallitukseen.

Päivi ja Joni Klemola, Kokkola
Anna-Liisa ja Lasse Nikkarikoski, Kokkola
Eila ja Sauli Keskitalo, Kokkola

Kommentit

Eveliinassa yhdistyy hienolla

Eveliinassa yhdistyy hienolla tavalla viitseliäisyytenä ja palveluhaluna näkyvä rakkaus herätysliikettämme kohtaan, koulutuksen ja kokemuksen tuoma osaaminen sekä vahva näky evankelisen liikkeen tulevaisuudesta. Eveliina olisi erinomainen, luotettava valinta jatkokaudelle Sleyn hallitukseen.

Lisää uusi kommentti