Lempinen Tuomas, Jyväskylä

Ehdotan Sleyn hallitukseen Tuomas Lempistä. Tuomas on Jyväskyläläinen opettaja ja neljän lapsen isä. Tuomas on ollut lapsesta asti monella eri tavalla Sleyn toiminnassa mukana, mm. rippikoulussa sekä leiriläisenä, isosena että vetäjänä.

Hän on ollut Helsingin EO:n hallituksessa ja pj:nä, EO:n liittohallituksen pj (2003-2006), Oulun EO:n palkkiotoiminen työntekijä (2009-2010) ja tällä hetkellä Jyväskylän osaston hallituksessa puheenjohtajana.

Mäkimattila Sari, Helsinki

Ehdotan Sari Mäkimattilaa Sleyn hallitukseen. Sari on helsinkiläinen lääketieteen tohtori ja perheenäiti. Hän on vaikuttanut kristillisten järjestöjen hallituksissa, hän on Suur-Helsingin piirin johtokunnan jäsen ja Helsingin seurakuntien yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston jäsen. Sari on aktiivinen Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisössä, ja erityisen läheisiä hänelle ovat Sleyn messuyhteisöissä tehtävä työ sekä nuorisotyö, opiskelija- ja nuorten aikuisten toiminta. Samalla hän näkee, että vakaa talouden tasapainottamisen jatkuminen on edellytys toiminnan jatkumiselle.

Pere Marianna, Kokemäki

Marianna Pere on 37 vuotias Sleyn kouluttama OTO-työntekijä (OTO = oman toimen ohella), joka on Satakunnan piirin johtokunnan jäsen sekä Kokemäen paikallisosaston hallituksen jäsen. Hänen päivätyönään on oman tilitoimiston pyörittäminen ja hänellä on 4 lasta, joista vanhin on 13 vuotias ja nuorin 2 vuotias. Sleyn hallitukseen hän on ehdolla siksi, että hän haluaisi olla mukana kehittämässä Sleyn toimintaa lapsiperhelähtöisemmäksi muiltakin osin kuin vain lapsille suunnitellun toiminnan osalta.